Crema de spanac cu menta

Printeaza

Crema de spanac cu menta din: spanac, menta, usturoi, smantana, ulei.

Ingrediente:

  • 1 kg spanac
  • 1 legătură de mentă
  • 60 g usturoi
  • 500 ml smântănă vegetală
  • 5 linguri ulei de masline

Mod de preparare:

Se toacă 1 kg spanac oparit şi scurs. Se pasează lă blender frunzele de la 1 legătură de mentă cu 60 g usturoi, 500 ml smântănă vegetală, 5 linguri ulei de masline şi 2 căni de apă fiarta.

Se transferă totul in tigaie; se dau în clocot şi se adaugă spanacul. Se lasă sa fiarba.

Se serveşte cu fulgi de migdale, rodie şi menta.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.