Crema de sparanghel

Printeaza

Crema de sparanghel din: sparanghel, anghinare, lamaie, unt, smantana, galbenusuri, sare.

Ingrediente:

  • 400 g sparanghel
  • 1 anghinare
  • 1 lamaie
  • 100 g unt
  • 200 g smantana
  • 3 galbenusuri
  • Sare

Preparare:

Curăţă sparanghelul de coajă şi fierbe-l în apă cu sare şi puţină zeamă de lămâie. Separat, fierbe anghinarea.

Trece apoi legumele fierte bine printr-o sită deasă. Subţiază cu gălbenuşurile amestecate cu smântână.

Dacă în continuare este prea groasă, toarnă puţină zeamă în care a fiert sparanghelul. Potriveşte gustul de sare şi mai dă în clocot câteva minute.

Serveşte crema de sparanghel cu verdeaţă sau codiţe de ceapă verde.

 

Pofta buna!

 

 

Hummus cu spirulina

Hummus cu spirulina – este o variantă inovatoare a clasicului hummus, combinând beneficiile nutritive ale năutului cu proprietățile extraordinare ale spirulinei. Spirulina, o microalga bogată în proteine, vitamine și minerale, adaugă nu doar un plus de sănătate, dar și o culoare verde vibrantă care transformă hummusul într-o adevărată atracție vizuală. Acest preparat nu doar că […]

Limonadă cu mango

Limonadă cu mango – este o băutură răcoritoare și delicioasă, perfectă pentru zilele călduroase de vară. Combinând prospețimea lămâilor cu dulceața naturală a mango-ului, această limonadă oferă o explozie de arome tropicale care îți vor încânta papilele gustative. Pe lângă gustul său delicios, această băutură este bogată în vitamine și antioxidanți, oferindu-ți un mod sănătos de […]

 

 

 

 

 

1 comentariu

  1. Nu prea am gatit cu sparanghel. O sa fac crema de sparanghel sa vedem ce iese 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.