Cremă – spumă de ciocolată

Printeaza

Cremă – spumă de ciocolată

Ingrediente:

  • 200g ciocolată neagră
  • 1 pahar plin cu frişcă neindulcita
  • 2 linguri de unt
  • 5 ouă cât de proaspete
  • 1 prăfuleţ de sare
  • 1 lingură zahăr

 

Mod de preparare:

Cremă – spumă de ciocolată: Smântână se încălzeşte uşor şi se amestecă cu ciocolată topită şi unt. adaugă gălbenuşurile, unul câte unul, un vârf de cuţit de sare, amestecând viforos, să se cremuiască.

bat albuşurile, se leagă cu zahăr, puţin câte puţin, până se leagă spumă.

amestecă cremă şi spumă, se potriveşte coleaşa în cupe, se presară cu coajă de portocală zaharisită, se dă la frigider.

 

Pofta buna!

 

 

 

Sarmale de Post cu Bulgur și Spanac

varza murata, bulgur, spanac, dovlecel, ardei, ulei de avocado, sare, piper, menta, coriandru. Această variantă a sarmalelor de post îmbină bulgurul bogat în fibre cu frunzele verzi de spanac, aducând un plus de sănătate și gust în acest preparat tradițional. Perfectă pentru cei care doresc să experimenteze […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.