Crema taraneasca cu iaurt

Printeaza

Crema taraneasca cu iaurt din: fasole alba, morcov, usturoi, ulei de masline, iaurt, sare, piper, paine cu seminte, salata verde, ardei iute murat si ceapa verde.

 

Ingrediente:

  • 200 g fasole alba
  • 1 morcov mare
  • 4 catei de usturoi
  • 3 linguri ulei de masline
  • 100 g iaurt simplu
  • sare
  • piper
  • paine cu seminte

pentru decor:

  • salata verde
  • ardei iuti murati
  • cateva fire de ceapa verde

 

Mod de preparare:

Pui fasolea la înmuiat în apă re­ce pentru câteva ore sau de sea­ra. O scurgi de apă, o clăteşti şl o pul la fiert până se înmoaie bine.

Schimbi apa de două-trei ori în timpul fierberii. Când este fiartă bi­ne, o scurgi şi o pasezi, dar ai grijă să nu o faci pastă.

Cureţi morcovul, îl dai pe răzătoarea mare şi îl căleşti în ule­iul de măsline până se înmoa­ie uşor.

Adaugi usturoiul tocat mărunt şi dai deoparte să se ră­cească.

Adaugi morcovul cu tot cu ulei în fasolea pasată, pul ia­urtul, sare şi piper, după gust.

Amesteci şi o dai la frigider pen­tru o oră înainte să o serveşti. Tal pâinea felii mai groase, pul fa­sole, presari cu ceapă verde to­cată mărunt şl decorezi cu sala­tă verde şi ardei iuţi muraţi.

 

Crema taraneasca cu iaurt

Crema_taraneasca_cu_iaurt

Pofta buna!

 

 

 

 

 

Cremă bavareză

Cremă bavareză – cunoscută și sub numele de Bavarois, este un desert rafinat și elegant, perfect pentru a încheia o masă festivă sau pentru a impresiona oaspeții. Acest desert clasic din bucătăria franceză combină textura ușoară și aerată a frișcăi cu bogăția și finețea cremei de vanilie. Este un preparat sofisticat care necesită atenție și […]

 

 

Oua Umplute cu Crema de Avocado și Ton

Oua Umplute cu Crema de Avocado și Ton din: oua, avocado, suc de lamaie, ton, maioneza, usturoi, sare, piper, frunze de patrunjel. Ingrediente: 6 ouă fierte tari 1 avocado matur 1 conservă de ton în apă (aproximativ 150g) 2 lingurițe de suc de lămâie proaspăt stors 2 linguri de maioneză 1 cățel de usturoi, zdrobit […]

 

 

 

1 comentariu

  1. Ioana Anghelache

    Asta e un fel de pasta de fasole si diferite alte legume si condimente, eu as pune si ceva picant!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.