Cremă de urdă cu ciocolată

Printeaza

Cremă de urdă cu ciocolată din: ciocolata menaj, urda, unt, zahar, zahar vanilat, dulceata.

 

Ingrediente:

  • 250 g ciocolata menaj
  • 300 g urda
  • 100 g unt
  • 20 g zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • dulceata

 

Mod de preparare Cremă de urdă cu ciocolată:

Freci urda, zahărul şi zahărul vanilat. Adaugi un­tul la temperatura camerei şi amesteci bine până obţii o cremă fină.

Separat razi 100 g ciocolată pe care o adaugi în crema de brânză.

După ce compoziţia s-a omoge­nizat, o pui în cupe şi le dai la frigider pentru 2-3 ore.

Răstorni apoi cupe­le pe o farfurie mai mare. Torni deasupra restul de ciocolată topită la bain-marie şi răcită puţin.

Serveşti imediat crema cu puţină dulceaţă.

 

 

Pofta buna!

 

 

Cremă de Fistic

Cremă de Fistic – Desertul Fin și Aromat care Îți Va Cuceri Simțurile – este un desert rafinat și delicios, apreciat pentru textura sa catifelată și aroma intensă de fistic. Această rețetă este ideală pentru a impresiona invitații la o cină festivă sau pentru a te răsfăța într-o zi obișnuită. Cu câteva ingrediente simple și […]

Clatite cu Crema de Mascarpone si Fructe de Padure

Clatite cu Crema de Mascarpone si Fructe de Padure – Clătitele sunt un desert clasic iubit de toată lumea, dar această rețetă le duce la un nou nivel de rafinament. Cu o cremă de mascarpone delicioasă și fructe de pădure proaspete, aceste clătite sunt perfecte pentru ocazii speciale. Ingrediente: Pentru 12 clătite: Pentru clătite: 2 […]

 

Macarons cu Vanilie și Cremă de Brânză

Macarons cu Vanilie și Cremă de Brânză din: faina, zahar, albusuri, sare, extract de vanilie, branza, unt. Pentru iubitorii de dulciuri rafinate, macarons reprezintă o alegere perfectă. Aceste mici bijuterii ale patiseriei franceze combină finețea macarons-urilor cu o umplutură cremoasă și aromată, oferind o experiență gustativă de neuitat. Reteta Macarons cu Vanilie și Cremă de […]

 

Cheesecake cu Crema de Portocale și Vanilie

Cheesecake cu Crema de Portocale și Vanilie din: biscuiti, unt, branza de vaci, smantana, zahar, oua, coaja si suc de portocale, extract de vanilie. Cu acest Cheesecake Cremos, veți experimenta o explozie de arome bogate și delicioase, într-un desert care cucerește cu siguranță inimile celor care îl gustă. Ingrediente pentru crusta: 200g biscuiți digestivi sau […]

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.