Cremă de varză
PrinteazaCremă de varză din: varza alba, varza rosie, suc de rosii, zer, ulei de masline, chimen, marar si cimbru.
- 1 varza alba
- 1/4 varza rosie
- 1 l suc de rosii
- 500 ml zer proaspat
- 4-5 linguri ulei de masline
- 1 lingurita chimen macinat
- 1 legatura marar
- 1 legatura cimbru
Mod de preparare:
Treceti varza albă prin maşina de tocat carne şi puneti-o într-o oală cu sucul de roşii şi zerul.
Adăugaţi varza roşie tocată şi chimenul. Amestecaţi. Măruntiti într-un mojar cimbrul şi mărarul şi frecaţi pasta obţinută cu uleiul adăugat treptat.
Când aţi obţinut o pastă omogenă, turnati-o în oala cu varza. Amestecaţi bine înainte de servire.
Cremă de varză
Pofta buna!