Cremă vegetariană de roşii

Printeaza

Cremă vegetariană de roşii din: rosii, usturoi, cimbru, sare, piper, busuioc, ulei de porumb, masline, patrunjel.

Ingrediente:Crema vegetariana de rosii

  • 10 roşii
  • 4 căţei de usturoi
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • ulei de porumb
  • 4-5 măsline
  • câteva fire de pătrunjel

 

Mod de preparare:

Opăreşti roşiile, le tai în patru, le aşezi într-o tavă unsă cu ulei de porumb şi adaugi usturoiul pisat. Presari apoi cimbru, busuioc, sare şi piper după gust, mai torni puţin ulei si dai totul la cuptor pentru 10-15 minute.

Dupa ce s-au copt rosiile, le pasezi, freci pasta obtinuta cu putin ulei, presari cimbru si busuioc dupa gust si amesteci pana devine o crema omogena. Ungi apoi cateva felii de paine cu usturoi, le ungi cu crema de rosii si le decorezi cu felii de masline si frunze de patrunjel.

Cremă vegetariană de roşii

Cremă vegetariană de roşii

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.