Cremă vegetariană de roşii
PrinteazaCremă vegetariană de roşii din: rosii, usturoi, cimbru, sare, piper, busuioc, ulei de porumb, masline, patrunjel.
- 10 roşii
- 4 căţei de usturoi
- cimbru
- sare
- piper
- busuioc
- ulei de porumb
- 4-5 măsline
- câteva fire de pătrunjel
Mod de preparare:
Opăreşti roşiile, le tai în patru, le aşezi într-o tavă unsă cu ulei de porumb şi adaugi usturoiul pisat. Presari apoi cimbru, busuioc, sare şi piper după gust, mai torni puţin ulei si dai totul la cuptor pentru 10-15 minute.
Dupa ce s-au copt rosiile, le pasezi, freci pasta obtinuta cu putin ulei, presari cimbru si busuioc dupa gust si amesteci pana devine o crema omogena. Ungi apoi cateva felii de paine cu usturoi, le ungi cu crema de rosii si le decorezi cu felii de masline si frunze de patrunjel.
Cremă vegetariană de roşii
Poftă bună!