Supă de Linte cu Chorizo și Pecorino din: linte, chorizo, ceapa, morcovi, usturoi, supa, ulei, paprika, sare, piper, pecorino. Când temperaturile scad și căutăm confort în farfuria noastră, Supa vine ca o îmbrățișare caldă, reconfortantă. Combinația robustă de linte, fie ea roșie sau verde, cu textura picantă a chorizo-ului și bogăția brânzei Pecorino Romano, creează […]
Crema de zmeura si caspuni
PrinteazaCrema de zmeura si caspuni din: zmeură, căpşuni, esenţă de vanilie, oua, iuart, gras, zeama de lamaie, branza de vaci, indulcitor.
Ingrediente:
- 100 g zmeură
- 100 g căpşuni
- 1 linguriţă esenţă de vanilie
- 2 ouă
- 60 g iaurt gras
- zeama de la 1 lămâie
- 500 g brânză de vaci
- 100 g indulcitor
Mod de preparare:
Amesteci indulcitorul cu zeama de lămâie, adaugi brânza de vaci şi omogenizezi. Pui ouăle, fiecare pe rând. Adaugi iaurtul şi esenţa de vanilie şi amesteci bine. Tomi crema obţinută în borcane, fără a le umple.
Incingi cuptorul şi pui un vas cu apă la fiert. Aşezi borcanele în el şi ai grijă ca apa să le acopere până la jumătate.
Laşi la cuptor 25-30 de minute. Scoţi cu grijă borcanele şi le laşi să se răcească. Presari fructele şi dai la frigider câteva ore.
Crema de zmeura si caspuni
Pofta buna!
Supă de Linte cu Chorizo și Pecorino