Creme brulee de ficat de rată

Printeaza

O reteta delicioasa de Creme brulee de ficat de rată din: ficat de rata, sare, piper, vin alb, vin rosu, coniac, lapte, oua, nucsoara si zahar brun.

Ingrediente:Creme brulee de ficat de rată

  • 400 g ficat de raţă
  • sare
  • piper
  • 20 ml vin alb
  • 20 ml vin rosu
  • 10 ml coniac
  • 250 ml lapte
  • 100 g ouă întregi
  • nucsoara
  • zahar brun

 

Mod de preparare:

Toate ingredientele se amesteca la temperatura camerei, cu mixerul, obtinandu0se o masa omogena.

Se paseaza bine si se aseaza in pahare; se fierb in bain-marie 30 de minute la 80 C.

Se presara zahar brun si se flambeaza cu arzatorul. Se serveste pe platouri cu andive, salata si crutoane.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.