Creme brulee cu flori de levantica

Printeaza

Creme brulee cu flori de levantica din: lapte, zahar, esenta de vanilie, flori de levantica.

Ingrediente:Creme brulee cu flori de levantica

  • lapte fiert si răcit
  • 7 ouă
  • 7 linguri zahăr
  • 100 g zahăr caramelizat
  • esenţă de vanilie
  • o mana flori de levănţică

 

Mod de preparare:

Se caramelizează zahărul într-un vas termorezistent, apoi se distribuie uniform pe pereţii vasului.

Se mixează ouăle cu 7 linguri de zahăr, se adaugă esenţa de vanilie, laptele şi florile de levănţică (curăţate de pe tijele florale).

Se toarnă laptele cu ouăle în vasul cu zahărul caramelizat şi se pune vasul la cuptor, până se încheagă, apoi se dă la rece până la servire.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.