Cremvurst in aluat

Printeaza

Cremvurst in aluat din: aluat, crenvursti, mustar.

Ingrediente:Cremvurst in aluat

  • un pachet aluat foitaj
  • 500 g crenvurşti
  • 3-4 linguri muştar

 

 

Mod de preparare:

Aluatul decongelat se întinde puţin cu sucitorul pe masa presăjafă cu făină. Se unge apoi cu muştarul şi se taie fâşii de circa 2-3 cm. Se aşază câte un crenvurst pe fiecare fâşie, se rulează şi se aşază în tavă.

Se coc timp de 20 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.