Crenvursti in aluat cu susan

Printeaza

Crenvursti in aluat cu susan din: aluat foitaj decongelat, crenvursti, ou, seminte de susan.

Crenvursti_in_aluat_cu_susan

Ingrediente:

  • 1 pachet aluat foitaj decongelat
  • 6-8 crenvurşti
  • 1 ou
  • 2 linguri seminţe de susan

Mod de preparare:

Crenvurştii se taie bucăţi, iar aluatul se întinde pe masa presărată cu un pic de făină. Se taie aluatul în funcţie de mărimea crenvurştilor si se înfăşoară fiecare bucată de carne în aluat.

Se aşază în tava de copt, uşor unsă cu grăsime, se ung cu ou bătut cu un pic de apă. Se presară susanul şi se coc 15 minute.

Crenvursti in aluat cu susan

Crenvursti_in_aluat_cu_susan

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.