Crenvursti in aluat – usor de preparat

Printeaza

Crenvursti in aluat din: crenvurşti, ouă, lapte gras, apă minerală, mălai, făină, sare, piper, făină pentru crenvurşti, ulei.

Ingrediente:Crenvursti_in_alaut

  • 16 crenvurşti
  • 2 ouă
  • 1 ceaşcă lapte gras
  • 1 ceaşcă apă minerală
  • 3/4 ceaşcă mălai
  • 2 ceşti făină
  • sare
  • piper
  • 2 linguri făină pentru crenvurşti
  • ulei pentru prăjit

 

 

Mod de preparare:

Amesteci ouăle cu laptele, apă minerală, mălaiul şi făina.

După ce ai omoge­nizat bine compoziţia, condimentezi cu sare şi piper după gust.

Introduci jumătăţi de frigărui, îi treci prin făină, apoi prin aluat şi îi pui la prăjit în uleiul încins.

Rumeneşti crenvurştii pe toate părţile şi îi scoţi pe o farfurie acope­rită cu şerveţele de hârtie care să absoarbă surplusul de grăsime.

Ii serveşti alături de sos de roşii pregătit în casă şi cartofi la cuptor cu usturoi şi condimente.

 

Crenvursti in aluat

Crenvursti_in_alaut

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

Oua cu crenvursti

Crenvursti preparati in casa

Crenvursti preparati in casa din: carne de vita, carne de porc, slanina, boia, piper, nucsoara, chimen, mate de oaie. Ingrediente: 500 g carne de vită tânără 400 g carne de porc 300 g slănină 30 g sare boia de ardei dulce piper nucşoară chimen maţe de oaie   Mod de preparare: Se prepară numai în […]

 

Sufleu cu crenvursti

Sufleu cu crenvursti

Sufleu cu crenvursti din: crenvursti, unt, oua, sare, piper, sos. Ingrediente: 4 crenvurşti 50 g unt 6 ouă sare şi piper o cană sos alb   Mod de preparare: Crenvurştii se curăţă de pieliţă, se taie feliuţe, se amestecă bine cu gălbenuşurile şi sosul alb, apoi cu albuşurile bătute spumă, se pun într-un vas de […]

 

retete

Crenvurști Prăjiți Delicioși

Crenvurști Prăjiți Delicioși din: crenvursti, ulei, usturoi, boia dulce, sare, piper. “Crenvurștii”, cunoscuți și sub numele de “cârnați vienez” sau “Frankfurter Würstchen” în alte părți ale lumii, sunt un tip de cârnați subțiri, de obicei preparați din carne de vită sau porc, uneori și din pui sau curcan. Numele “crenvurști” este folosit în mod obișnuit […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.