Crenvursti in foitaj cu susan si mustar
PrinteazaCrenvursti in foietaj cu susan si mustar din: pachet aluat foitaj, crenvurşti, oua, seminte de susan, mustar.
- 1 pachet aluat foitaj
- 15 crenvurşti
- 1 ou
- seminţe de susan
- muştar
Mod de preparare:
Pe masa de lucru desfaci aluatul decongelat. Ungi aluatul pe toată suprafaţa cu o pensulă cu muştar şi tai 15 felii de 2 cm.
Crenvurştii îi fierbi, îi cureţi de pieliţă şi îi laşi să se răcească, lei câte o felie de aluat şi înveleşti câte un crenvurşti.
Ii pui într-o tavă unsă şi tapetată cu hârtie de copt, apoi îi ungi cu oul bine bătut şi presari susan.
Dai tava la cuptorul preîncălzit, pentru 30 de minute şi, când s-au rumenit, scoţi tava.
Crenvursti in foitaj cu susan si mustar
Pofta buna!