Crenvursti in aluat

Printeaza

Crenvursti in aluat

Ingrediente:Crenvursti in aluat

  • 5 crenvurşti
  • aluat franţuzesc
  • 1 ou

 

Mod de preparare:

Scoatem pieliţa la crenvurşti fără să le stricăm forma şi îi dăm la rece. Din aluat franţuzesc facem o foaie groasă de 2—2,5 mm.

Tăiem fîşii late de 1,5 cm şi lungi cît să cuprindă tot cren- vurştul. Prindem şuviţa cu un deget şi o fixăm pe capătul crenvurştului ; apoi o rulăm pe crenvurşt pînă la celălalt capăt, unde presăm aluatul, ca să se lipească

Aşezăm crenvurştii în tavă şi îi ungem cu ou. Dăm la cuptor bine îrfans. In 15— 18 minute şi sînt gata.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.