Crenvursti de casa cu pui din: piept de pui, lapte, ou, oregano, cimbru, sare, piper. Ingrediente: 500 g piept de pui 100 ml lapte 1 ou sare piper oregano cimbru Mod de preparare: Se macină pieptul de pui prin sita; se amestecă cu laptele, oul bătut, sare, piper, oregano, cimbru, până se omogenizează. Pe folie […]
Crenvursti preparati in casa
PrinteazaCrenvursti preparati in casa din: carne de vita, carne de porc, slanina, sare, boia de ardei dulce, piper, nucsoara, chimen, mate de oaie.
- 500 g carne de vita tanara
- 400 g carne de porc
- 300 g slanina
- 30 g sare
- boia de ardei dulce
- piper
- nucsoara
- chimen
- mate de oaie
Mod de preparare:
Se prepară numai în maţe de oaie (subţiri).
Carnea se curăţă de tendoane şi de pieliţe, apoi se dă de două ori prin maşina de tocat cu sita deasă.
Se amestecă bine cu condimentele măcinate, adăugându-se apă rece atât cât absoarbe carnea.
Se frământă bine, după care se pune într-un loc răcoros, pentru două ore.
Se umplu maţele cu compoziţia respectivă, formându-se perechi de carnciori, fiecare cu lungimea de 15 cm.
Carnăciorii se consumă proaspeţi, fierţi timp de 5 minute în apă cu sare.
Se servesc calzi, cu muştar sau cu hrean preparat cu oţet.
Se pot afuma uşor, dacă dorim să ţină mai mult.
Pofta buna!
Poate iti place si:
Crenvursti de casa cu pui
Crenvursti preparati in casa
Crenvursti preparati in casa din: carne de vita, carne de porc, slanina, boia, piper, nucsoara, chimen, mate de oaie. Ingrediente: 500 g carne de vită tânără 400 g carne de porc 300 g slănină 30 g sare boia de ardei dulce piper nucşoară chimen maţe de oaie Mod de preparare: Se prepară numai în […]
Pofta buna!