Crevete cu sos Aurora
PrinteazaCrevete cu sos Aurora din: maioneza, ketchup, smantana, coniac, crevete, salata verde, marar, sos italienesc, sare, piper alb si crutoane.
Pentru sos:
- maioneză
- 2 linguri cu ketchup
- 2 linguri cu smântână
- 1 linguriţă cu coniac bun
Pentru umplutură:
- 500 g crevete
- 1 salată verde
- 2-3 rămurele de mărar
- sos italienesc
- sare
- piper alb
- crutoane
Mod de preparare:
Intr-un castron combinaţi maioneza cu ketchup-ul, smântână şi o linguriţă cu sos italienesc.
Puneţi în amestec apoi crevetele. Pe platouri potrivit de mari, aşezaţi, pentru fiecare oaspete, 2-3 frunze de salată.
Apoi, pentru fiecare puneţi câteva linguri de crevete în sos. Daţi la rece, în frigider, 2 ore şi serviţi acest aperitiv gustos.
Crevete cu sos Aurora
Pofta buna!