Creveti cu ardei iute si patrunjel

Printeaza

Creveti cu ardei iute si patrunjel din: ulei de masline, ghimbir, usturoi, ardei iute, creveti, lamaie, patrunjel, sare de mare, piper, ciabatta.

 

Ingrediente: 

  • ulei de masline
  • 1 buc de ghimbir proaspat de mărimea unui deget, decojit si ras marunt
  • 2 catei de usturoi, decojit si tocat marunt
  • 2-3 ardei iuti rosii proaspeti, fara seminte si tocati marunt
  • 16 creveti, decorticati
  • 1-2 lamai, dupa gust
  • 1 mana de patrunjel, tocat
  • sare de mare si piper negru proaspat macinat
  • 4 felii de ciabatta, rumenita

 

Mod de preparare:

Incingeti o tigaie mare si puneti in ea 4 linguri de ulei de masline, ghimbirul, usturoiul, ardeii iuti si crevetii.

Prajiti cam 3 minute, apoi reduceti focul si stoarceti in compozitie sucul de la 1 lamaie.

Adaugati patrunjelul si 2 linguri de ulei de masline. Amestecati si luati de pe foc.

Asezonati dupa gust. Serviti cu ciabatta.

Creveti cu ardei iute si patrunjel

Creveti_cu_ardei_iute_si_patrunjel

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.