Creveti cu ardei iute si patrunjel
PrinteazaCreveti cu ardei iute si patrunjel din: ulei de masline, ghimbir, usturoi, ardei iute, creveti, lamaie, patrunjel, sare de mare, piper, ciabatta.
Ingrediente:
- ulei de masline
- 1 buc de ghimbir proaspat de mărimea unui deget, decojit si ras marunt
- 2 catei de usturoi, decojit si tocat marunt
- 2-3 ardei iuti rosii proaspeti, fara seminte si tocati marunt
- 16 creveti, decorticati
- 1-2 lamai, dupa gust
- 1 mana de patrunjel, tocat
- sare de mare si piper negru proaspat macinat
- 4 felii de ciabatta, rumenita
Mod de preparare:
Incingeti o tigaie mare si puneti in ea 4 linguri de ulei de masline, ghimbirul, usturoiul, ardeii iuti si crevetii.
Prajiti cam 3 minute, apoi reduceti focul si stoarceti in compozitie sucul de la 1 lamaie.
Adaugati patrunjelul si 2 linguri de ulei de masline. Amestecati si luati de pe foc.
Asezonati dupa gust. Serviti cu ciabatta.
Creveti cu ardei iute si patrunjel
Pofta buna!