Creveti aromati cu fasole verde

Printeaza

Creveti aromati cu fasole verde din: creveti, fasole verde, ulei, sare, piper, patrunjel.

Ingrediente:Creveti aromati cu fasole verde

  • 1/2 kg fasole verde
  • sare
  • 3 linguri ulei de măsline
  • piper
  • 500 g creveţi
  • patrunjel

 

Mod de preparare:

Se spală şi se taie 1/2 kg fasole verde în bucăţi mici, apoi se pune la fiert 5 minute, cu 1 vârf de cuţit sare.

Intr-o tigaie cu 3 linguri ulei de măsline încins, se adaugă usturoi tocat, boia de ardei, fasolea scursă şi 500 g creveţi. Se lasă pe foc 2-5 minute, timp în care se întorc pe o parte şi pe alta. Se adaugă oţet balsamic, sare şi piper şi se mai lasă pe foc 2 minute.

La final se adaugă pătrunjel verde tocat fin.

Preparatul se poate servi şi cu cartofi fierţi natur şi puţină mazăre, iar deasupra un sos pesto.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.