Paste cu Somon, Lămâie și Capere: Ușor de Pregătit: Ușor de Pregătit din: paste, somon afumat, zeama si coaja de lamaie, capere, smantana, piper negru, sare, patrunjel. Această rețetă de paste cu somon afumat, lămâie și capere este o combinație excepțională de arome și texturi. Somonul afumat aduce o notă de lux și savoare, în […]
Creveti cu chilli, ananas si rosii
PrinteazaCreveti cu chilli, ananas si rosii din: creveti, ananas, rosii, usturoi, seminte de chilli, unt, ciocolata neagra, lapte si sare.
Ingrediente:
- creveţi decorticaţi, mari, 500 g
- ananas rondele, jumătate de cutie
- roşii, 5 bucăţi
- usturoi, 5 căţei
- seminţe de chilli,o linguriţă
- unt, două linguri şi jumătate
- ciocolată neagră, 50 g
- lapte, jumătate de ceaşcă
- sare
Mod de preparare:
Creveti cu chilli, ananas si rosii: Aşadar, încingi grătarul, dai cu jumătate lingură de unt şi aşezi creveţii daţi cu sare.
Reduci focul la minim şi-i ţii câte un minut pe fiecare parte, după care îi aşezi pe o farfurie.Pui o tigaie pe foc cu restul de unt şi căleşti usturoiul.
După un minut, adaugi ananasul şi roşiile lăsate fară pieliţă şi tăiate cubuleţe. Sărezi şi amesteci seminţele de chilii şi creveţii de pe farfurie.
Pe un alt ochi, încălzeşti lapte într-o tigăiţă. Până să înceapă să fiarbă, îl verşi într-o farfurie adâncă şi topeşti în el ciocolata.
Verşi excesul de lapte, aşa încât să rămână o cremă groasă de ciocolată pe care o adaugi în tigaia cu creveţi.
Amesteci cu grijă şi umpli apoi pe jumătate cupele deja pregătite.
Pofta buna!
Paste cu Somon, Lămâie și Capere: Ușor de Pregătit