Creveti crocanti cu chilli, usturoi si curcuma

Printeaza

Creveti crocanti cu chilli, usturoi si curcuma din: curcuma, chili, usturoi, creveti, fulgi de porumb si ulei.

Ingrediente:Creveti_crocanti_cu_chilli_usturoi_si_curcuma

  • 1/2 linguriță curcuma
  • 1/2 linguriță chili
  • 1 cățel de usturoi
  • 450 g creveți
  • 1 ceașcă fulgi de porumb
  •  ulei pentru prăjit

 

Mod de preparare:

Se amestecă, într-un castron mare, mirodeniile și usturoiul pisat. Se adaugă oul și se bate cu telul. Se adaugă creveții spălați și șterși și se amestecă până ce se condimentează bine.

Într-un al doilea castron se așază fulgii de porumb și se zdrobesc cu mâinile; se tăvălesc creveții prin fulgi.

Se încinge uleiul într-o tigaie și se prăjesc creveții pe am­bele fețe cca 3 min. Se scot și se lasă să se scurgă de excesul de grăsime pe prosoape de hârtie.

Se servesc cu felii de lămâie, salată de legume și cartofi.

Creveti crocanti cu chilli, usturoi si curcuma

Creveti_crocanti_cu_chilli_usturoi_si_curcuma

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Ce bine arata crevetii astia

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.