Creveti crocanti cu chilli, usturoi si curcuma
PrinteazaCreveti crocanti cu chilli, usturoi si curcuma din: curcuma, chili, usturoi, creveti, fulgi de porumb si ulei.
- 1/2 linguriță curcuma
- 1/2 linguriță chili
- 1 cățel de usturoi
- 450 g creveți
- 1 ceașcă fulgi de porumb
- ulei pentru prăjit
Mod de preparare:
Se amestecă, într-un castron mare, mirodeniile și usturoiul pisat. Se adaugă oul și se bate cu telul. Se adaugă creveții spălați și șterși și se amestecă până ce se condimentează bine.
Într-un al doilea castron se așază fulgii de porumb și se zdrobesc cu mâinile; se tăvălesc creveții prin fulgi.
Se încinge uleiul într-o tigaie și se prăjesc creveții pe ambele fețe cca 3 min. Se scot și se lasă să se scurgă de excesul de grăsime pe prosoape de hârtie.
Se servesc cu felii de lămâie, salată de legume și cartofi.
Creveti crocanti cu chilli, usturoi si curcuma
Pofta buna!
Ce bine arata crevetii astia