Creveti in crusta cu sos chili din: creveti, sos de chilli, pesmet. Ingrediente: 300 g creveti 2 linguri de sos iute de chilli pesmet Mod de preparare: Preincalzeste cuptorul la semnul 7/220C. Unge 300 g creveti, curatate de coaja si sterse cu prosop de hartie, cu 2 linguri de sos iute de chilli si […]
Creveti cu crusta de paine si cocos
PrinteazaSpot prawns (crevetii cu pete) sunt numiti astfel pentru petele albe de pe cochilii. Sunt cei mai mari creveti ce se pescuiesc pe coasta de est a Pacificului, timp de 11 saptamani, incepand din luna mai. Congelati se gasesc in supermarket.
Panko se numeste pesmetul japonez din paine condimentat cu cimbru, busuioc si chili.
- 5 linguri de faina
- sare si piper
- 2 oua
- 5 linguri de pesmet Panko
- 2 linguri de cocos ras
- 16 creveti curatati de cochilii
- ulei pentru prajit
- sos Thai chili (dulce-iute)
Mod de preparare:
Omogenizati intr-o farfurie faina cu sare si piper. Bateti ouale intr-un bol. Amestecati pesmetul cu cocos in alt vas.
Treceti crevetii prin faina, ou batut, apoi prin amestecul de pesmet cu cocos si prajiti-i doua minute in ulej la 180 grade C.
Serviti-i cu sos dulce-iute.
Creveti cu crusta de paine si cocos
Pofta buna!
poate iti place si:
Creveti in crusta cu sos chili
Creveţi în crustă de tăieţei, cu sos picant
O reteta delicioasa de Creveţi în crustă de tăieţei, cu sos picant din: creveti, taitei de orez, ulei de floarea soarelui, sare, rosii, ulei de masline extravirgin, usturoi, ardei iute, patrunjel, sare si piper. Ingrediente: 16 cozi de creveţi mari, proaspeţi 150 g tăieţei de orez ulei de floarea-soarelui pentru prăjit sare pentru sos: 4 […]
Pofta buna!