Creveti cu caju
PrinteazaCreveti cu caju din: boia, cimbru, oregano, pudra de usturoi, sare, piper, nuci de caju, creveti, ulei.
- 1 1/4 lingurita boia
- 3/4 lingurita cimbru uscat
- 3/4 lingurita oregano uscat
- 1/4 lingurita pudra de usturoi
- 1/4 lingurita de sare
- 1/4 lingurita piper negru macinat
- 1 lingurita nuci de caju fin macinate
- 700 g creveti mari decorticati si curatati de intestin
- 1 lingura ulei
Mod de preparare:
Se amestecă mirodeniile cu pudra de caju şi se aşază într-o pungă de plastic. Se adaugă creveţii pregătiţi şi se agită punga, astfel încât creveţii să se îmbrace într-un strat de mirodenii.
Se încinge uleiul într-o cratiţă mare, la foc mijlociu. Se adaugă creveţii şi se amestecă până ce devin roz la suprafaţă şi înăuntru nu mai sunt translucizi (cca 4 min.)
Se servesc cu salată verde şi lămâie.
Creveti cu caju
Pofta buna!
Merita incercati crevetii astia!