Creveti cu cartofi copti

Printeaza

Creveti cu cartofi copti din: creveti, cartofi copti, rosii, sos pesto, sare, piper, lamaie, vin alb, ulei de masline si unt.

Ingredinete:Creveti_cu_cartofi_copti

  • 200 g creveti decorticati
  • 2 buc. cartofi copti (300 g)
  • 1 buc. rosii decojite
  • 10 g sos pesto
  • sare
  • piper
  • lamaie
  • vin alb
  • ulei de masline
  • unt dupa gust

 

Mod de preparare:

Creveţii decorticaţi se marinează timp de cinci minute cu unt, vin, zeamă de lămâie, puţin ulei de măsline, sare, piper şi zeama de la o roşie. Se aşază în tavă alături de cartofii copţi în prealabil, tăiaţi sferturi, şi de roşia opărită, curăţată de coajă.

Se adaugă ulei de măsline. Cartofii se asezonează cu sare şi piper. Tava cu creveţi şi cartofi se introduce la cuptorul încins la 250 de grade, timp de 10 minute. La final, după ce se scoate, se decorează cu lămâie şi frunze de busuioc.

Creveti cu cartofi copti

Creveti_cu_cartofi_copti

Pofta buna!

 

 

1 comentariu

  1. Și sosul pesto?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.