Creveti cu cocos

Printeaza

Creveti cu cocos din: faina, sare, piper, oua, creveti, nuca de cocos, ulei.

Ingrediente:Creveti cu cocos

  • 2 cani de faina
  • sare si piper
  • 3 oua
  • 1 kg creveti, decorticati
  • 2 cesti nuca de cocos, maruntita
  • ulei

 

Mod de preparare:

Amestecati faina cu sare si piper. Bateti oualele intr-o farfurie. Dati crevetii prin faina, dati prin ou, dati prin nuca de cocos si pastrati deoparte.

Incalziti ulei intr-o tigaie si prajiti crevetii pe fiecare parte 3-4 minute. Scoateti pe prosoape de hartie, apoi serviti calzi cu sos dupa preferinta.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.