Creveti cu lamaie, masline si usturoi
PrinteazaCreveti cu lamaie, masline si usturoi din: creveti, ulei de masline, usturoi, patrunjel, zeama de lamaie, masline, sare.
- 1/2 kilogram de creveti
- ulei de masline
- 5-6 catei de usturoi
- patrunjel
- zeama de la 1-2 lamai
- masline negre
- sare dupa gust
Mod de preparare:
Crevetii se fierb în apă clocotită aproximativ 10 min, apoi se scurg bine de apă. Intr-o tigaie, în ulei încins, se adaugă crevetii şi usturoiul pisat.
Se lasă la foc mediu, până când crevetii devin roz (cam 5 min), timp în care se întorc de pe o parte pe alta.
Crevetii se iau de pe foc, se toarnă peste ei sosul rămas, se adaugă zeama de lămâie şi pătrunjelul tocat mărunt.
Creveti cu lamaie, masline si usturoi
Pofta buna!