Creveti cu paste si legume la tigaie

Printeaza

Creveti cu paste si legume la tigaie din: creveti, telina, ardei, morcovi, porumb, paste, unt, sos de soia.

Ingrediente:Creveti cu paste si legume la tigaie

  • 300 g creveţi decorticaţi congelaţi
  • 2 tije de ţelină
  • 1 ardei capia
  • 2 morcovi
  • 1/2 conservă de porumb dulce, ştiuleţi
  • 200 g paste scoici
  • 3-4 linguri cu sos de soia
  • 1 lingură cu unt
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Lasă creveţii să se dezgheţe, apoi pune-i, bine scurşi, să se călească 3-4 minute la foc iute, în untul încins. Pune pastele la fiert. Taie morcovul şi ţelina bastonaşe subţiri, ardeiul rondele sau fâşii.

Scoate creveţii din tigaie şi pune legumele. Adaugă şi porumbul scurs bine.

Când legumele s-au rumenit, adaugă pastele fierte al dente, creveţii şi sosul de soia. Lasă 2-3 minute la foc iute, amestecând. Sărează, piperează după gust.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.