Creveti cu rosii si branza la cuptor

Printeaza

Creveti cu rosii si branza la cuptor din: creveti, branza telemea, rosii cherry, unt, vin, usturoi, patrunjel, sare, piper.

Ingrediente:Creveti_cu_rosii_si_branza_la_cuptor

  • 400 g creveți semipreparați
  • 100 g brânză telemea
  • 10 roșii cherry
  • 50 g unt
  • 50 ml vin alb
  • 3 căței de usturoi
  • pătrunjel proaspăt
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se curăță creveții și se prăjesc 5 minute în unt. Se pun într-un vas termorezistent. Se adaugă roșiile, usturoiul pisat și vinul. Se presară sare și piper și se coc 10 minute în cuptor, la foc moderat. Se pot pune de la început în două vase mai mici, sau în unul mare și se împart la sfârșit.

Se servesc ornați cu pătrunjel proaspăt și brânză rasă.

Creveti cu rosii si branza la cuptor

Creveti_cu_rosii_si_branza_la_cuptor

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.