Creveţi cu sos de unt şi pătrunjel

Printeaza

Creveţi cu sos de unt şi pătrunjel din: creveti, lamaie, unt, sare, piper, patrunjel, rucola.

Ingrediente:Creveti_cu_sos_de_unt_si_patrunjel

  • 400 g creveti decorticati
  • 1 lamaie
  • 1/2 pachet unt
  • sare
  • piper
  • 1 legatura patrunjel
  • 200 g rucola pentru slaata (optional)

 

Mod de preparare:

Pui untul la topit, iar când sfârâie adaugi creveţii. Condimentezi şi laşi preparatul la foc mediu 4-5 minute (nu mai mult că devin tari ca un cauciuc), până când s-au încovoiat.

Adaugi pătrunjelul tocat mărunt, zeama de la 1/2 lămâie şi opreşti focul.

Serveşti preparatul pe pat de salată de rucola.

Creveţi cu sos de unt şi pătrunjel

Creveti_cu_sos_de_unt_si_patrunjel

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.