Creveti cu vin alb

Printeaza

Creveti cu vin alb din: creveti, unt, vin, usturoi, patrunjel, piper.

Ingrediente:Creveti cu vin alb

  • 500 g creveţi decongelaţi
  • 100 g unt
  • vin alb
  • usturoi
  • 1 legătură pătrunjel
  • piper

 

Mod de preparare:

Se pune untul să se topească. Se adaugă usturoiul feliat şi creveţii. Se scutură tigaia pentru amestecare, se lasă 2 minute, se toarnă vinul şi se măreşte focul. Când vinul s-a evaporat, se trage tigaia de pe foc, se pun piper si pătrunjel.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.