Creveti cu vin de orez

Printeaza

Creveti cu vin de orez din: crevete, vin de orez, ulei, zahar, sos de stridii, fulgi de chilli.

Ingrediente:Creveti_cu_vin_de_orez

  • 20 crevete uriaşe cu tot cu cap, nedecorticate
  • 200 ml vin de orez
  • 6 linguri ulei vegetal
  • 1 linguriţă zahăr de palmier
  • 4 linguri sos de stridii
  • 1 linguriţă fulgi de chili

 

Mod de preparare:

Se spală temeinic crevetele sub jet de apă, se scurg bine si se marinează 30 de minute în vin de orez.

Se încinge ulei în wok, se dizolvă zahărul de palmier ras, se amestecă sosul de stridii, se adaugă fulgii de chili, si se rumenesc crevetele,

Se toarnă marinada, se acoperă wokul cu un capac, iar crevetele se fierb cca 3-5 minute. Se scot crevetele din wok şi se servesc cu sos.

Creveti cu vin de orez

Creveti_cu_vin_de_orez

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.