Creveti la cuptor in sos aromat
PrinteazaCreveti la cuptor in sos aromat din: sos hoisin, miere, suc de lamaie, coaja de lamaie, sare, piper, creveti decorticati, frunze de coriandru.
- 1/3 ceasca sos hoisin
- 1/4 ceasca de miere
- 1/2 ceasca de suc de lamaie
- coaja de la 1 lamaie
- sare si piper negru proaspat macinat, dupa gust
- 1 kg creveti decorticati
- 2 linguri frunze de coriandru proaspat tocat
Mod de preparare:
Intr-un bol mediu, amestecati impreuna sos hoisin, miere, suc de lamaie, coaja de lamaie, sare si piper, dupa gust.
Intr-o punga sau castron mare, se combina crevetii si sosul.
Lasati la marinat timp de cel putin 30 de minute.
Se incalzeste cuptorul la 200C. Intr-o tava puneti folie de aluminiu.
Adaugati crevetii, dati la cuptor si gatiti aproximativ 6-8 minute.
Garnisiti cu coriandru si serviti.
Pofta buna!