Creveti cu ficat de gasca si coaja de portocale

Printeaza

Creveti cu ficat de gasca si coaja de portocale din: creveti, ficat de gasca, usturoi si rosii.

 

Ingrediente:

  • creveti
  • ficat de gasca
  • coaja de portocala si lamaie
  • usturoi copt
  • rosii

 

Mod de preparare:

Crevetii se soteaza cu ulei de masline, iar ficatul de gasca se pregateste cu unt, astfel incat preparatul final sa ramana medium rare.

Rosiile coapte se tin 24 de ore intr-un amestec aromat cu ulei de masline, usturoi copt si diverse mirodenii.

Creveti cu ficat de gasca si coaja de portocale

Creveti_cu_ficat_de_gasca_si_coaja_de_portocale

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.