Creveti fierti in vin
PrinteazaCreveti fierti in vin din: creveti, vin alb, paine neagra, unt, patrunjel, sare, piper.
- 500 g creveti
- 1 l vin alb sec
- 1 paine neagra feliata
- 4-5 linguri cu unt proaspat
- 6-8 fire de patrunjel verde
- 2 linguri cu sare
- piper
Mod de preparare:
Puneti vinul sa fiarba intr-o oala smaltuita, iar cand da in clocot, puneti crevetii spalati, nedecorticati, sa fiarba cu sare si piper boabe timp de 15 minute. Scoateti crevetii din vas cu o lingura de spumuit supa, lasati-i pe un platou curat.
Puneti untul inmuiat putin intr-un bol, iar feliile de paine neagra asezati-le in piramida pe o farfurie. Faceti tartine din feliile de paine unse cu unt si decorate cu frunze de patrunjel. Serviti tartinele langa creveti.
Creveti fierti in vin
Pofta buna!
Te imbeti dupa ce mananci din crevetii astia :))