Creveti fierti in vin

Printeaza

Creveti fierti in vin din: creveti, vin alb, paine neagra, unt, patrunjel, sare, piper.

Ingrediente:Creveti_fierti_in_vin

  • 500 g creveti
  • 1 l vin alb sec
  • 1 paine neagra feliata
  • 4-5 linguri cu unt proaspat
  • 6-8 fire de patrunjel verde
  • 2 linguri cu sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Puneti vinul sa fiarba intr-o oala smaltuita, iar cand da in clocot, puneti crevetii spalati, nedecorticati, sa fiarba cu sare si piper boabe timp de 15 minute. Scoateti crevetii din vas cu o lingura de spumuit supa, lasati-i pe un platou curat.

Puneti untul inmuiat putin intr-un bol, iar feliile de paine neagra asezati-le in piramida pe o farfurie. Faceti tartine din feliile de paine unse cu unt si decorate cu frunze de patrunjel. Serviti tartinele langa creveti.

Creveti fierti in vin

Creveti_fierti_in_vin

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Maria Antonescu

    Te imbeti dupa ce mananci din crevetii astia :))

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.