Creveti in foitaj – Goong hom sabai

Printeaza

Creveti in foitaj – Goong hom sabai din: creveti, sos de soia, zahar, piper alb, aluat, ou, ulei.

Ingrediente:

  • 8 creveţi decorticaţi
  • o lingură de sos de soia
  • o lin­guriţă de zahăr
  • piper alb măcinat
  • 8 foi de aluat pentru rulouri
  • un gălbenuş
  • 500 ml ulei

pentru pastă:

  • 6 creveţi
  • piper alb măcinat
  • zahăr
  • sos de soia

 

Mod de preparare:

Creveti in foitaj – Goong hom sabai: Se amestecă sosul de soia cu zahărul şi piperul alb şi se lasă creveţi i să se marineze în această compoziţie.

Ingredien­tele pentru pastă se mixează la blender.

Se taie foile de aluat în diagonală, se decupează un colţ şi se pune în centru, apoi se unge cu un strat de pastă.

Se aşază un crevete întreg, marinat, se înfăşoară în aluat şi se lipesc marginile cu gălbenuş bătut.

Se prăjesc în ulei încins timp de 10 minute. Se servesc cu tăiţei de orez şi chili.

 

 

Poftă bună!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.