Creveti la gratar cu usturoi

Printeaza

Creveti la gratar cu usturoi din: creveti, ulei de masline, usturoi, patrunjel, sare si piper.

Ingrediente:

  • 1 kg creveti cat mai mari
  • un sfert de cana de ulei de masline
  • 6 catei de usturoi, tocat marunt
  • 2 linguri de patrunjel proaspat, tocat marunt
  • jumatate de lingurita de sare
  • jumatete de lingurita de piper proaspat macinat

 

Mod de preparare:

Creveti la gratar cu usturoi: Amesteca uleiul de masline, usturoiul, patrunjelul, sarea si piperul.

Adauga crevetii curatati si lasa la marinat, la rece, timp de o ora.

Pune crevetii pe tepuse de frigarui timp de 2-3 minute pe fiecare parte sau pana se fac.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Incoming search terms:

  • creveti la gratar cu usturoi

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.