Creveti in sos de hrean
PrinteazaCreveti in sos de hrean din: condimente, unt, bere, apa, creveti, ketchup, hrean, suc de lamaie, piper cayenne.
- 2 1/2 linguri condimente pentru fructe de mare
- 3 linguri de unt
- 1 cana de bere
- 1 cana cu apa
- 20-30 creveti, decorticati
Ingrediente pentru sos:
- 6 linguri de ketchup
- 1/2 lingura de hrean
- 1 lingura de suc de lamaie
- piper cayenne
Mod de preparare:
Pentru prepararea crevetilor, combinati condimentele, unt, bere si apa intr-o oala mare si aduceti la fierbere. Adaugati crevetii, acoperiti si gatiti, amestecand o data, timp de 3-6 minute.
Scoateti crevetii cu o spumiera si transferati pe un platou. Pentru prepararea sosului, combinati toate ingredientele intr-un bol mic. Serviti crevetii, calzi sau reci, cu sos de hrean.
Pofta buna!