Creveti inveliti in rosie

Printeaza

Creveti inveliti in rosie din: creveti, unt, rosii, ulei, mustar, smantana, miere, patrunjel, sare, piper.

Ingrediente:

  • 500 g creveţi mari decorticaţi
  • 2 linguri cu unt
  • 4 roşii

Pentru sos:

  • 3 linguri cu ulei de măsline
  • 1 lingură cu muştar Dijon
  • 1 lingură cu smântână
  • 1 linguriţă cu miere
  • pătrunjel verde
  • sare, piper

 

Mod de preparare:

Unge creveţii decorticaţi cu unt încins şi aşază-i pe grătar pentru 15 minute, între timp, pregăteşte sosul: amestecă muştarul cu cele trei linguri de ulei de măsline (pe ultima, toarn-o puţin câte puţin, ca la maioneză).

Când cele două ingrediente s-aulegat, pune ketchup- ul şi smântână. Condimentează cu sare şi piper şi adaugă mierea.

La final, pune pătrunjelul tăiat fin. Taie roşiile pe jumătate. Scoate pulpa şi umple o jumătate cu sos.

Pune creveţii şi acoperă-i cu cealaltă jumătate. Procedează la fel cu restul de roşii.

 

Creveti inveliti in rosie

Creveti_inveliti_in_rosie

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Sunca la Saramură: Tradiție și Savoare în Bucătăria Ta

Sunca la Saramură: Tradiție și Savoare în Bucătăria Ta din: sunca de porc, apa, sare, zahar, piper, dafin, piper, rozmarin, usturoi. Sunca la saramură reprezintă o tehnică veche, care își păstrează popularitatea datorită capacității de a transforma carne obișnuită într-un deliciu cu arome concentrate și o textură de neegalat. Această metodă de conservare, prin utilizarea […]

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.