Creveţi la grătar
PrinteazaO reteta de creveti la gratar din: maioneza, mustar, capere, ceapa verde, sare, piper, usturoi, creveti si ulei de masline.
- 100 g maioneză
- 2 linguri muştar
- 1 lingură capere
- 1 lingură rondele de ceapă verde
- sare
- piper
- 1 căţel de usturoi
- 16 crevete cu tot cu carapace
- 2 linguri ulei de măsline
Mod de preparare:
Se amestecă maioneza cu muştar, capere, ceapă verde, sare şi piper. Se toacă usturoiul. Se crestează creveţii pe spinare şi li se scoate intestinul negru. Se amestecă uleiul de măsline cu usturoi, sare şi piper.
Creveţii se amestecă împreună cu această compoziţie şi se frig într-o tigaie-grill cca 6-8 minute, întorcându-i ocazional. Alături se serveşte maioneza cu muştar.
Creveţi la grătar
Pofta buna!