Creveti la tigaie cu sos de mango
PrinteazaCreveti la tigaie cu sos de mango din: mango, papaia, iaurt, salata verde, suc de lamaie, ulei de masline, sare.
- 200g pulpă de fruct de mango
- 140 g pulpă de fruct de papaia
- 100 g de iaurt
- 80 g frunze de salată verde
- suc de lămâie
- ulei de mâsline
- sare
Mod de preparare:
Amestecati fructul de mango cu 3 linguri ulei si 1 lingurita suc de lamaie, apoi amestecati cu iaurt si salata. Puneti in frigider preparatul acoperit cu folie alimentara. Taiati papaia bastonase si distribuiti in cupe impreuna cu frunzele de salata verde, sarati si incheiati adaugand ulei.
Ungeti crevetii decorticati cu ulei de masline si gatiti intr-o tigaie timp de 30 de secunde. Aranjati crevetii peste salata si garnisiti cu sos de mango.
Creveti la tigaie cu sos de mango
Pofta buna!