Creveti la tigaie

Printeaza

Creveti la tigaie din: creveti, unt, vin, usturoi, patrunjel, ardei, piper.

Ingrediente:Creveti la tigaie

  • 400 g creveţi decongelaţi
  • 100 g unt
  • 4 linguri vin alb
  • 2 căţei usturoi
  • 1/2 legătură pătrunjel
  • piper
  • un ardei roşu iute
  • un ardei verde iute

 

Mod de preparare:

Intr-o tigaie se pune untul să se topească. Se adaugă usturoiul feliat şi creveţii. Se scutură tigaia pentru amestecare, se lasă 2 minute, se toarnă vinul, se pune ardeiul tăiat rondele şi se măreşte focul.

Când vinul s-a evaporat, se trage tigaia de pe foc, se pun piper m pătrunjel proaspăt tocat şi se serveşte.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.