Pui cu Portocale și Rozmarin din: pui, portocale, rozmarin, ulei, sare, piper, miere, supa. Această combinație rafinată, în care dulceața portocalelor și aroma pătrunzătoare a rozmarinului se împletesc perfect cu suculența cărnii de pui, va transforma orice cină într-o ocazie specială. Descoperiți cum să pregătiți acest deliciu culinar, care nu doar că va încânta papilele […]
Creveti cu maioneza si capere
PrinteazaCreveti cu maioneza si capere din:, creveti, maioneza, capere, cartofi, ooua, patrunjel, lamaie, sare, otet, piper.
Ingrediente:
- 1 kg creveţi congelaţi
- 300 g cartofi
- 1/2 cană capere
- 1 ceaşcă maioneză
- 3 ouă fierte
- pătrunjel
- lămâie
- oţet
- sare
- piper alb
- frunze de salată
Mod de preparare:
Creveti cu maioneza si capere: fierb creveţii cu foarte puţină apă, cu 1 praf de sare şi câţiva stropi de oţet, apoi se scurg bine.
Cartofii se spală şi se fierb în coajă, cu sare. După ce au fiert, se curăţă, se lasă la răcit şi se taie cubuleţe.
amestecă maioneza cu cartofii, 1 praf de piper alb şi caperele, şi distribuie în 6 castronaşe, tapetate cu frunze de salată.
Creveţii se pun deasupra, în fiecare castron, apoi câte o jumătate de ou fiert şi tăiat feliuţe.
decorează cu felii de lămâie şi frunze de pătrunjel.
Pofta buna!