Creveti pe pat de legume

Printeaza

Creveti pe pat de legume din: unt, creveti, dovlecel, ardei gras, ceapa, ulei de masline, patrunjel verde, sare, boia de ardei dulce.

Ingrediente:Creveti_pe_pat_de_legume

  • 100 g unt
  • 8 creveți mari-semipreparați
  • 1 dovlecel
  • 1 ardei gras
  • 2 cepe
  • ulei de măsline
  • pătrunjel verde
  • sare
  • boia de ardei dulce

 

Mod de preparare:

Într-o tigaie se încing 50 g unt și se pun creveții. Se prăjesc 2-3 minute pe fiecare parte. Dovlecelul și ardeiul se taie cubulețe, iar ceapa sferturi.

Se încinge restul de unt și se sotează legumele. Se presară cu sare și boia de ardei dulce.

Se întinde un pat de legume pe un platou, iar deasupra se pun creveții. Se presară totul cu pătrunjel tocat.

Creveti pe pat de legume

Creveti_pe_pat_de_legume

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.