Creveti pe pat de legume
PrinteazaCreveti pe pat de legume din: unt, creveti, dovlecel, ardei gras, ceapa, ulei de masline, patrunjel verde, sare, boia de ardei dulce.
- 100 g unt
- 8 creveți mari-semipreparați
- 1 dovlecel
- 1 ardei gras
- 2 cepe
- ulei de măsline
- pătrunjel verde
- sare
- boia de ardei dulce
Mod de preparare:
Într-o tigaie se încing 50 g unt și se pun creveții. Se prăjesc 2-3 minute pe fiecare parte. Dovlecelul și ardeiul se taie cubulețe, iar ceapa sferturi.
Se încinge restul de unt și se sotează legumele. Se presară cu sare și boia de ardei dulce.
Se întinde un pat de legume pe un platou, iar deasupra se pun creveții. Se presară totul cu pătrunjel tocat.
Creveti pe pat de legume
Pofta buna!