Creveti pe pat de orez

Printeaza

Creveti pe pat de orez din: amidon, creveti, broccoli, ceapa, ardei gras, usturoi, ghimbir, sare, apa, ketchup, otet de mere, castane de apa, orez.

Ingrediente:Creveti pe pat de orez

  • 500g creveti decorticati
  • 2 cani de broccoli, rupt buchetele
  • 1 ceapa feliata
  • 1 ardei gras taiat bucati
  • 1 catel de usturoi, tocat
  • 1 lingurita ghimbir
  • 2 linguri amidon de porumb
  • 1 lingurita de sare
  • 1/2 cana de apa
  • 1/3 ceasca ketchup
  • 1/4 cana de otet de mere
  • 1 cutie castanede apa
  • orez fiert, pentru servire

 

Mod de preparare:

Intr-un castron mic se amesteca impreuna amidon de porumb , sare și apa si se pastreaza deoparte. Intr-o tigaie mare la foc adaugati crevetii si gatiti 3-4 minute.

In aceeasi tigaie se adauga ceapa , ardei , usturoi, ghimbir si broccoli si gatiti pentru aproximativ 5 minute. Se adauga amestecul de amidon, ketchup , oțet , crevetii și castanele de apa .

Se amesteca in mod constant si se gateste pana cand amestecul se ingroasa.

Serviti peste orez fierbinte.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.