Creveti cu sos de ananas din: creveti, albusuri, sare, amidon, faina de cocos, ulei de palmier, ananas, zahar, suc de ananas, sos de chili, suc de limeta.
Ingrediente creveţi:
24 creveţi mari decorticaţi
3 albuşuri
1/2 linguriţă sare
amidon
80 g făină de cocos
ulei de palmier pentru prăjit
Ingrediente salsa:
145 g ananas tăiat felii
2 linguri zahăr
3 linguri suc de ananas
150 ml sos de chili roşu
suc de limete
Mod de preparare:
Se prepară mai întâi salsa, se pasează ananasul cu zahăr, suc de ananas şi sos de chili; se adaugă suc de limete după gust.
Se curăţă creveţii îndepărtând intestinul şi se repartizează pe farfurii. Se bat albuşurile cu praf de sare.
Creveţii se pudrează pe ambele feţe cu amidon şi se trec prin albuş, apoi se tăvălesc prin făină de cocos.
Se prăjesc pe ambele feţe, în ulei de palmier bine încins.
Se tamponează creveţii cu prosoape de hârtie, astfel încât să absoarbă grăsimea.
Creveti in sos de portocale cu tabasco din: hrean, suc de lamaie, suc de portocale, coaja de portocala, sos de rosii, creveti si sos tabasco. Ingrediente: 3 lingurite hrean proaspat ras 1 lingurita suc de lamaie 150 ml suc de portocale 1/2 lingurita coaja de portocala rasa 200 ml sos de rosii 700 g creveti […]
Creveti in crusta cu sos chili din: creveti, sos de chilli, pesmet. Ingrediente: 300 g creveti 2 linguri de sos iute de chilli pesmet Mod de preparare: Preincalzeste cuptorul la semnul 7/220C. Unge 300 g creveti, curatate de coaja si sterse cu prosop de hartie, cu 2 linguri de sos iute de chilli si […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.