Creveti cu sos bechamel

Printeaza

Creveti cu sos bechamel din: creveti, dovlecei, sos bechamel, ceapa, usturoi, ulei, vin, sare, piper.

Ingrediente:Creveti_cu_sos_bechamel

  • 400 g creveţi mici
  • 3 dovlecei sau zucchini
  • sos bechamel
  • 1 ceapă albă mică
  • 1 căţel de usturoi
  • ulei de măsline extra-virgin
  • un strop de vin alb
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se călesc creveţii cu ceapa şi usturoiul în ulei.

Când devine totul uşor sticlos, scoatem usturoiul, adăugăm vinul şi fierbem un pic, pentru a lua mirosul creveţilor.

Se adaugă apoi dovleceii raşi şi storşiîn prealabil, se continuă călirea. Adăugăm la final sosul bechamel, se asezonează cu sare şi piper, şi amestecăm.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.