Creveti in sos dulce-picant cu busuioc

Printeaza

Creveti in sos dulce-picant cu busuioc din: creveti, ceapa, usturoi, rosii, frunze de bususioc, vin, otet, zahar, sare, piper, ulei de masline.

 

Ingrediente:Creveti_in_sos_dulce_picant_cu_busuioc

  • 200 g creveţi
  • 1 ceapă albă
  • 2 căţei de usturoi
  • 4-5 roşii lunguieţe
  • frunze de busuioc
  • 50 ml vin alb
  • 1 linguriţă oţet balsamic
  • 1 plic zahăr brun
  • peperoncino
  • sare
  • piper
  • ulei de măsline

 

Mod de preparare:

Ceapa o tai solzişori şi o pui la călit, cu usturoiul pisat, câteva minute. Creveţii îi speli, îi scurgi şi îi pui peste ceapa călită. Adaugi puţin ulei de măsline.

Stingi cu vinul alb, pui frunzele de busuioc şi roşiile tăiate. Condimentezi şi adaugi zahărul brun şi oţetul balsamic.

Creveti in sos dulce-picant cu busuioc

Creveti_in_sos_dulce_picant_cu_busuioc

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Creveti in sos de hrean

Creveti in sos de hrean

Creveti in sos de hrean din: condimente, unt, bere, apa, creveti, ketchup, hrean, suc de lamaie, piper cayenne. Ingrediente pentru creveti: 2 1/2 linguri condimente pentru fructe de mare 3 linguri de unt 1 cana de bere 1 cana cu apa 20-30 creveti, decorticati Ingrediente pentru sos: 6 linguri de ketchup 1/2 lingura de hrean […]

Creveti in sos de unt cu lamaie

Creveti in sos de unt cu lamaie

Creveti in sos de unt cu lamaie din: creveti, ulei de masline, sare, piper, usturoi, unt, patrunjel, lamaie. Ingrediente:  1 kg creveți, decorticati 2 linguri de ulei de masline 1 linguriță sare 1 linguriță de piper negru 2 catei de usturoi, tocat 4 linguri unt nesarat patrunjel proaspat tocat, pentru ornat felii de lamaie, pentru servire […]

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.