Creveti in sos de portocale
PrinteazaO reteta de creveti in sos de portocale din: hrean, suc de lamaie, suc de portocale, coaja de portocala, sos de rosii, creveti si sos tabasco.
- 3 lingurite hrean proaspat ras
- 1 lingurita suc de lamaie
- 150 ml suc de portocale
- 1/2 lingurita coaja de portocala rasa
- 200 ml sos de rosii (sau ketchup dulce)
- 700 gr creveti (cu cozi)
- 1/2 lingurita sos Tabasco
Mod de preparare:
Curata crevetii si ai grija sa ramana codita intacta. Opareste-i timp de aproape 3 minute intr-o oala cu apa clocotind pana cand devin rozalii si sunt aproape moi. Amesteca intr-un bol toate ingredientele lichide si adauga coaja de portocala rasa. Pune la frigider timp de 15 minute.
Serveste sosul in pahare cu gura larga, decorate pe margini cu creveti.
Creveti in sos de portocale
Pofta buna!