Biftec de Porc cu Sos de Ciuperci din: porc, ciuperci, usturoi, ceapa, vin, ulei, sare, piper, patrunjel. Savurați un biftec de porc suculent, însoțit de un sos cremos de ciuperci, pentru o masă rafinată și plină de aromă. Această rețetă clasică combină textura perfectă a cărnii de porc cu un sos bogat și aromat, ideal […]
Creveti in sos tomat
PrinteazaCreveti in sos tomat din: creveti, feta, ulei de masline, tomate, ceapa, patrunjel, maghiran, sare si piper.
Ingrediente:
- 1 kg creveţi
- 300 g feta
- 2 ceşti ulei de măsline
- 1 cutie mare tomate decojite
- 1 ceapă tocată fin
- 1 legătură pătrunjel tăiat mărunt
- măghiran
- sare şi piper, după gust
Mod de preparare:
Creveti in sos tomat: Creveţii se fierb bine în apă puţină, se curăţă şi se spală în mai multe ape. Ceapa, roşiile şi zeama în care au fiert creveţii se călesc în ulei bine încins.
pun creveţii într-un vas în cuptor şi se toarnă sosul deasupra. adaugă pătrunjelul şi brânza tăiată cubuleţe. lasă în cuptor o jumătate de oră.
Poftă bună!
Ceai de Valeriană cu Hamei: este o băutură naturală cunoscută pentru proprietățile sale calmante și relaxante. Valeriana este folosită de secole pentru a combate insomnia și anxietatea, în timp ce hameiul, cunoscut pentru utilizarea sa în fabricarea berii, are, de asemenea, efecte sedative și relaxante. Combinarea acestor două plante într-un ceai este o modalitate eficientă […]
Spirulina: Superalimentul Minune pentru Sănătatea Ta
Spirulina: Superalimentul Minune pentru Sănătatea Ta: Spirulina, un tip de alga albastru-verde, a câștigat popularitate ca superaliment datorită profilului său nutritiv impresionant și a beneficiilor multiple pentru sănătate. Origini și Compoziție Nutritivă: Spirulina este o cianobacterie care crește în apă dulce și sărată. Deși este consumată de secole în diverse culturi, a devenit cunoscută la […]