Creveţi cu tăiţei la tigaie

Printeaza

Creveti cu taitei la tigaie din: taitei, sare, rosii, ruccola, creveti, usturoi, margarina, smantana, ketchup de rosii si praf de chilli.

Ingrediente:

  • 300 g tăiţei subţiri (tagliatelle)
  • sare
  • 350 g roşii
  • 50 g ruccola
  • 350 g creveţi curăţaţi şi decorticaţi
  • 4 căţei de usturoi
  • 2 linguri margarină
  • 200 ml smântână
  • 50 ml ketchup de roşii
  • praf de chilii

 

Mod de preparare:

Pastele se fierb al dente într-o cantitate mare de apă cu sare, conform indicaţiilor de pe ambalaj.

spală roşiile, se curăţă de seminţe şi se taie pulpa cuburi. curăţă ruc­cola şi se spală, se lasă să se scurgă şi se taie mărunt.

spală creveţii şi se şterg. Se curăţă usturoiul şi se taie felii. încinge margarina într-o tigaie şi se prăjesc creveţii cca 2 min. pe fiecare parte; se scot.

adaugă în tigaie roşiile şi usturoiul şi se călesc.  adaugă smântână, bulion şi creveţi.

condimentează cu sare şi praf de chilii.  amestecă împreună cu tăiţeii şi ruccola.

 

Creveţi cu tăiţei la tigaie

Pofta buna!

 

Supa crema de legume cu bacon

bacon, ulei, cartofi, rosieceapa, supa de pui, telina, piper, cheddar, sare. Combinatia de cartofi cu bacon este foarte buna, iar amandoua impreuna cu supa va vor incanta papilele gustative. timp de preparare 25 minute, timp de gatire 10 minute, 4-5 portii Legumele sunt o excelentă sursă de fibre, […]

Granita de Fructe Exotice

fructe exotice, suc de lamaie, sirop de agave, apa. Granita este un desert italian, răcoritor, cu o textură de zăpadă și gust intens de fructe sau de cafea.   Ingrediente: 2 căni de fructe exotice (mango, ananas, kiwi, papaya, etc.), congelate și tăiate cubulețe 1/2 cană de suc de lămâie […]

 

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.